Serveis

Sigui quina sigui la teva necessitat, t'ajudem

GOLEMAN compta amb diferents àrees especialitzades per brindar a cada client, de manera personalitzada, el producte més adequat a les seves necessitats, mantenint un alt nivell de professionalitat en cadascun d’ells.
Gestionem solucions integrals en l’àrea empresarial i serveis de Vigilància privada a nivell nacional.
Ens adaptem a les necessitats específiques que demana cada sector, i oferim Plans de Seguretat personalitzats.

Vigilants de Seguritat

Goleman Security realitza els serveis a mida, aconseguim un paper important en l’enfortiment dels equips, promovent una cultura sòlida en matèria de seguretat, creem entorns idonis per a la protecció dels nostres clients.

Els serveis que realitzem cobreixen àrees extenses i complexes, totes analitzades prèviament, per aconseguir a l’entorn la màxima optimització i garantia.

Vigilància per Drones

Escolta i acompanyament

GOLEMAN Security disposa d’un equip d’escortes qualificats per prestar protecció a tot el territori nacional autoritzat per a aquest efecte pel Ministeri de l’Interior, a través de la Direcció General de la Policia. Eviteu possibles sancions administratives així com situacions enutjoses sense oblidar el més important: la vostra seguretat
Són funcions dels Escoltes Privats l’acompanyament, la defensa i la protecció de persones determinades, o de grups concrets de persones, impedint que siguin objecte d’agressions o actes delictius.
(Art. 32 de LSP 5/2014)

Control d'accessos
i aforament
Videovigilància

URBANITZACIONS, COMUNITATS, CENTRES COMERCIALS, ESTABLIMENTS POLÍGONS INDUSTRIALS, OBRES PÚBLIQUES I CIVILS, AEROPORTS, ESTACIONS


El propòsit dels serveis de vigilància és la protecció dels béns, establiments, llocs i esdeveniments tant públics com privats, així com les persones que hi puguin estar, sempre actuant en el marc de la Llei de Seguretat Privada.
GOLEMAN Security brinda seguretat amb vigilants, específicament entrenats i preparats per realitzar les funcions que se li assignin, amb garantia d’èxit en cas d’incidents. Realitzem aquest tipus de servei a tots els sectors productius i en organismes públics i privats de tot Espanya.

Plans d'autoprotecció
i Auditoria de
Seguretat

Amb la teva ajuda podem dotar-te d’una visió clara i definida dels perills a què pot arribar a enfrontar-te la teva organització.

Et proveïm dels mitjans a través d’una anàlisi i una estratègia posterior, per assolir l’èxit en el teu projecte.

Outsourcing

Delegar algunes funcions de la teva organització a una empresa com la nostra et pot permetre estalviar costos, disminuir el teu marge d’error, ser més competitiu en termes generals, aconseguir una millora del teu rendiment global.

Podem ajudar-te a obtenir més producció, assumim les tasques que no formen part de l’activitat principal del teu negoci i que, per tant, dificulten el teu desenvolupament i creixement, aconseguim millorar processos, obtenir avantatges competitius i fer tasques més eficients.

A Goleman t’oferim solucions adaptades a les necessitats específiques de la teva empresa. T’oferim experiència i coneixement, solucions personalitzades perquè deixis a les nostres mans i amb total confiança la descentralització de les tasques del teu negoci.

Posa’t en contacte amb nosaltres sense cap compromís.

Personal de protocol i hostesses

Comptem amb un equip professional de diferents perfils per a esdeveniments i convencions, seleccionats segons les teves necessitats.

Podem ampliar la proposta amb requisits addicionals, com ara un plus d’imatge, idiomes així com qualsevol particularitat que es requereixi.

Un cop ens contracti no deixem res a l’atzar, mantenim un seguiment de les funcions, controlem la qualitat i t’informem sobre l’esdeveniment.

Truca’ns pel que necessitis, som 360º en organització.

Suport Retail

Amb els nostres serveis auxiliars de suport, enfortim la marca dels nostres clients causant una impressió positiva.

Contribuïm a la creació d’espais que milloren la productivitat, ens preocupem per l’entorn on prestem els serveis, dotem el personal de valors essencials perquè exerceixin la tasca amb màxima eficiència i professionalitat.

T’ajudem a fer que el teu negoci sigui agil dinàmic, reduint la complexitat operativa i proporcionant alhora les condicions òptimes.

Creem espais de treball excel·lents que contribueixen al benestar